CANCAN/STIRI MASSMEDIA

Abonamente Netflix Romania, merita sau nu?

Cat costa cel mai ieftin abonament Netflix in Romania si ce ofera !

79 / 100 SEO Score

Cu toate ca Netflix a fost lansat in Romania de ceva vreme, abia de curand am inceput sa il folosesc si pot spune ca sunt incantat!

Inainte de a prezenta avantajele si dezavantajele acestui serviciu de streaming video, este important sa afli putin din istoria Netflix.

Lansata in anul 1997, Netflix este o compania Americana cu sediul in California fondata de Reed Hastings si Marc Randolph. In prezent, venitul principal al companiei este bazat pe abonamentele de streaming video, Netflix avand o biblioteca video impresionanta care se intinde pe toate categoriile. De la toate genurile de filme/seriale (comedie, actiune, thriller, horror), pana la programe de televiziune.

La inceput, veniturile erau focusate pe vanzarea de DVD-uri, insa ideea a fost abandonata dupa 1 an, cand de la vanzarea de DVD-uri au trecut la inchirierea lor. In 2007 au trecut la urmatorul pas, unde au decis sa faca streaming video obtinand venituri din abonamente, pastrand in acelasi timp si servicul de inchiriere DVD-uri.

Citeste si: “Cashback, ce este si cum il poti folosi !

In anul 2010 Netflix a inceput sa faca streaming video in Canada si a continuat cu America Latina si Caraibe. Anul 2012 a intrat in industria de productie de continut media, debutand cu serialul House of Cards, un serial care a obtinut, pe imdb.com, un scor de 8,7 din 10 stele.

In anul 2016, Netflix era prezent in 190 de tari printre care si Romania, si daca tot am ajuns aici trebuie sa stii ca Netflix Romania ofera 3 tipuri de abonamente.

Abonamente Netflix – Pret/oferta !

Netflix ofera 3 tipuri de abonamente care sa se plieze pe necesitatile fiecaruia. Indiferent de abonamentul selectat, vei avea acces la o biblioteca video impresionanta. Pentru a intelege mai bine ce ofera fiecare abonament Netflix, in functie de pret, mai jos am pregatit un tabel care iti explica in detaliu ce primesti in plus pentru fiecare euro platit.

BASIC STANDARD PREMIUM
Cost Lunar 7,99 € 9,99 € 11,99 €
Numarul de televizoare pe care Netflix poate rula in acelasi timp 1 2 4
Numarul de telefoane si/sau tablete pe care poti instala si rula aplicatia Netflix 1 2 4
Filme si emisiuni tv fara limita de vizionari
Poti viziona pe TV, telefon, tableta
Calitate HD
Calitate Ultra HD

Dupa cum se poate observa, cele 3 abonamente Netflix au pret cuprins intre 7,99 Euro si 11,99 Euro. Probabil, ca fiecare dintre noi, te gandesti sa optezi pentru un cont Netflix care sa corespunda cat mai bine nevoilor tale.
Daca folosesti serviciul de streaming mai mult pe smartphone sau tableta poti opta linistit pentru un cont Netflix ieftin, in schimb, daca vrei sa rulezi Netflix pe un SmartTV 4K recomandat este sa optezi pentru cel mai scump abonament, cel de 11,99 euro, pentru a avea acces la calitatea 4K.

Un alt factor decizional il reprezinta numarul de telefoane/televizoare pe care vrei sa rulezi Netflix. Pot spune ca lucrul asta reprezinta unul din cele mai mare avantaje. De ce ?
Pentru ca cele 2 abonamente Netflix Romania (cel de 9,99 Euro, respectiv 11,99 euro) iti ofera posibilitatea sa rulezi serviciul de streaming pe 2, respectiv 4 dispozitive simultan. Asta inseamna ca iti poti face cont Netflix si il poti imparti cu prietenii tai.

*Foarte important pentru cei care nu stiu, pretul abonamentelor Netflix nu afecteaza numarul de filme/documentare/seriale la care ai acces.

La nivel mondial, HBO GO si Amazon Prime sunt principalii rivali ai lui Netflix. In Romania, cred ca doar HBO GO este valabil.

Abonamente Netflix
Abonamente Netflix

Abonamente Netflix – Pareri

Asa cum am mentionat si la inceputul articolului, am inceput sa folosesc Netflix de putin timp insa am ramas placut impresionant de flexibilitatea de care da dovada.

Faptul ca nu ai nevoie de mai multe conturi Netflix pentru a viziona simultan continutul video, reprezinta un aspect foarte important. Gandeste-te la urmatorul aspect: optezi pentru abonamentul de 11,99 euro si esti pus in ipostaza de a creea 4 conturi separare. Nu zic ca este greu sa creezi si sa gestionezi 4 conturi de Netflix, zic doar ca este putin peste “mana”. Mult mai usor este sa creezi un singur cont cu 2/4 profiluri separate.

Alt avantaj este reprezentat de posibilitatea de a reda si opri cand doresti rularea continutului video. Este ca si cand ai avea propriul HDD cu mii de giga de continut video doar pentru tine.

Ca orice serviciu online, abonamentele Netflix Romania sunt foarte flexibile. Poti trece de la un tip de abonament la altul cand doresti, indiferent de perioada lunii. De asemenea, rezilierea contractului poate fi facuta oricand.

Abonamente Netflix – metode de plata 

Netflix accepta plata abonamentelor sale dupa cum urmeaza:

 • Carduri debit/credit
  – Visa
  – MasterCard
  – American Express
  – Maestro
 • Carduri Virtuale
 • Carduri Prepaid
  – Visa
  – MasterCard
  – American Express
 • PayPal

Si ce mai noua metoda de plata, direct la Orange/Vodafone. Acum ai posibilitatea de a opta in abonamentul tau Orange/Vodafone si pentru serviciul de streaming video Netflix.

Tags

One Comment

 1. Cred că e un bun serviciu pentru la pensie…eu nu găsesc timp pentru a mă mai uita la televizor, în general.
  Deasemenea, incerc să nu mă prindă serialele, astfel ca prefer sa văd un film. La film știu că s-a terminat mă concentrez mai departe pe ce am de făcut, dar și asta nu se întâmplă frecvent.

  Aștept pensionarea :)) pentru Netflix, păcat că exista riscul sa dispara că serviciu in 35-40 de ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker