TEHNOLOGIE

Genesis Rhod 400 RGB, tastatura gaming cu iluminare

Constructie robusta si confort in tastare

81 / 100

Tastatura Genesis Rhod 400 RGB reprezinta alegerea ideala, atat pentru gamerii incepatori cat si pentru cei mai avansati!

Genesis Rhod 400 RGB – Constructia robusta, consolidata cu elemente din aluminiu si confortul sporit la tastare o face potrivita, atat pentru gameri cat si pentru restul utilizatorilor.

Tastatura Genesis Rhod  are design waterproof, rezistent la varsari accidentale de lichide, 12 taste cu functii multimedia, cursa de apasare lunga a tastelor si unghi de inclinare reglabil.

Pentru o experienta cat mai placuta in jocuri, Genesis Rhod 400 ofera iluminare in 7 culori (albastru, rosu, violet, galben, albastru ocean, verde, alb) si efect RGB Prismo, are 6 zone de iluminare, cu 9 moduri selectabile.

Conectarea la calculator se face prin intermediul unui fir cu mufa USB 2.0. Tastatura Genesis Rhod 400 RGB este compatibila atat cu Windows XP cat si cu cele mai noi sisteme de operare precum: Windows 10 & Windows 8.1!

Citeste si: “Google a dezvoltat o aplicatie de milioane !!!

Rhod 400 RGB are urmatoarele dimensiuni: 469 x 170 x 37. Lungimea firului este de 1,8 metri. Tinand cont de dimensiunile relativ reduse si eleganta aparte, Rhod 400 RGB face impresie buna si in mediul business.

Faptul ca nu iti trebuie un soft special pentru schimbarea culorilor, face ca Rhod 400 RGB sa fie o tastatura gaming apreciata de multi utilizatori.

Utilizatorii care au cumparat tastatura Genesis Rhod 400 sunt foarte multumiti. Majoritatea comentariilor scot in evidenta materialele de calitate folosite la constructia tastaturii, design-ul elegant si nu in ultimul rand, pretul, care este unul foarte bun.

Verifica pret actualizat si disponibilitate produs !

Recomand tastatura de gaming Genesis Rhod 400 pentru design-ul elegant, confortul sporit la tastare si pret.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker